Algemene informatie

De danslessen van Salsa Project Utrecht zijn gezellig, ontspannen en van een zeer hoog niveau. Tijdens de salsacursus, die bestaat uit 7 lessen van 85 minuten, wordt veel tijd geïnvesteerd in het gedetailleerd uitleggen van de technieken zodat je begrijpt wat je aan het doen bent. Daardoor word je al snel een betere danser en beleef je nóg meer plezier op de dansvloer!

Docent

Alle lessen van Salsa Project Utrecht worden gegeven door Emrah, een vrolijke en energieke persoonlijkheid met meer dan 15 jaar ervaring in het geven van salsales op verschillende niveaus. Kenmerkend voor zijn manier van lesgeven is zijn gedetailleerde uitleg, gevoel voor humor en persoonlijke benadering.

Niveaus

Salsa Project Utrecht onderscheidt verschillende niveaus, waarbij de lesstof per niveau wordt aangepast aan de behoeftes van de cursisten.

Beginners:

De belangrijkste lessen voor iedere salsadanser, omdat hier de basis wordt gelegd. Hier worden de technieken tel voor tel uitgelegd en toegepast in eenvoudige combinaties. Het beginners niveau is onderverdeeld in 5 verschillende subniveaus, beginners 1 tot en met 5. Heb je nog niet eerder salsalessen gevolgd? Schrijf je dan in voor de cursus beginners 1, beginners 2, 3, 4 en 5 zijn vervolgcursussen en gaan uit van een bepaald niveau.

Heb je nog nooit salsa gedanst en wil je vast een gratis proefles volgen? Kom dan op dinsdagavond naar Stairway to Salsa! Daar geven we van 20:30 tot 21.00 uur een gratis workshop voor beginners.

Semi-gevorderd:

Voor degenen die de beginnerscursussen hebben afgerond en de meeste basistechnieken al onder de knie hebben. De combinaties worden uitgebreider, waarbij de focus ligt op het gecontroleerd leiden en volgen. De cursisten in de semi-gevorderde groepen hebben minimaal 1 jaar ervaring.

Gevorderd:

Deze lessen zijn geschikt voor degenen die al langer dansen en hun basistechnieken beheersen. De combinaties in de lessen voor gevorderden zijn nog complexer. De cursisten uit de gevorderde groepen dansen gemiddeld 2 of meer jaren salsa.

Wil je weten wanneer de verschillende niveaus worden gegeven? Kijk dan op het lesrooster.

Tijdens de reguliere lessen staan de deuren altijd open om een kijkje te nemen, dus kom gerust eens langs om de sfeer te proeven! Wil je liever een keer meedansen om zo de lessen van Salsa Project Utrecht te ervaren, meld je dan hier aan voor een proefles.

Naast de reguliere lessen organiseren wij ook diverse Projecten.