Algemene informatie

De danslessen van Salsa Project Utrecht zijn gezellig, ontspannen en gericht op kwaliteit. Een salsacursus bestaat uit 7 lessen van 75 minuten, hierin besteden we veel aandacht aan het gedetailleerd uitleggen van de technieken zodat je begrijpt wat je aan het doen bent. Daardoor word je al snel een betere danser en beleef je nóg meer plezier op de dansvloer!

Docent

Alle lessen van Salsa Project Utrecht worden gegeven door Emrah, een vrolijke en energieke persoonlijkheid met meer dan 15 jaar ervaring in het geven van salsales op verschillende niveaus. Kenmerkend voor zijn manier van lesgeven is zijn gedetailleerde uitleg, gevoel voor humor en persoonlijke benadering.

Niveaus

Salsa Project Utrecht onderscheidt verschillende niveaus, waarbij de lesstof per niveau wordt aangepast aan de behoeftes van de cursisten.

Er zijn 3 verschillende niveau, Beginners, Semi en Gevorderd. Ieder niveau is onderverdeeld in 5 verschillende subniveaus, zoals beginners 1 tot en met 5. Heb je nog niet eerder salsalessen gevolgd? Schrijf je dan in voor de cursus beginners 1, beginners 2, 3, 4 en 5 zijn vervolgcursussen en gaan uit van een bepaald niveau.

Op 14 september starten we met een nieuwe cursus Salsa Beginners 1. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.