Nieuwe salsacursus beginners 1

Heb je nog geen ervaring en wil je ook leren salsa dansen? Doe dan mee met onze salsacursus voor beginners! Onze lessen zijn leuk, gezellig en omdat we focussen op kwaliteit, leer je ook nog eens goed dansen.

Op woensdag 23 september gaat er weer een nieuwe beginnerscursus van start. De cursus bestaat uit 7 lessen, deze worden gegeven van 20:00 tot 21:15 uur in De Berenkuil. Doe je mee? Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Onze salsalessen worden rustig opgebouwd en we nemen de tijd om de basistechnieken helder uit te leggen. Zo leer je de technieken ook echt begrijpen. Je kunt het daardoor niet alleen goed uitvoeren, maar je snapt ook waarom het soms niet lukt zodat je weet wat je kunt doen om jezelf en elkaar te verbeteren.

Tijdens de lessen dansen we in paren. Om goed te leren leiden en volgen wisselen we tijdens de les voortdurend van partner, zodat je met zoveel mogelijk mensen kunt dansen. Je kunt je opgeven zonder partner, wij zorgen ervoor dat het aantal dames en heren in de lessen gelijk is. Zoals bij de meeste dansen, zijn de heren echter schaars. Daarom is het aantal plaatsen voor dames zonder partner beperkt. Heb je wel een danspartner? Geef dit dan aan bij je aanmelding. Zo is er voor iedere dame altijd een heer aanwezig.

Vanwege covid-19 hebben we een aantal dingen aangepast, om zo veilig mogelijk te dansen:
– Een beperking van het aantal deelnemers (max. 10 koppels)
– Een beperking van het aantal danspartners (max. 2 danspartners per les)
– Markeringen op de dansvloer om afstand tijdens het dansen te bevorderen
– Desinfectiemiddel in de danszaal om de handen te desinfecteren
– 15 minuten pauze tussen de lessen om contact tussen verschillende groepen te vermijden

Wil je eerst een gratis salsa proefles van Salsa Project Utrecht volgen?

*** Vanwege covid-19 is er momenteel geen Stairway to Salsa. Daardoor is er helaas ook geen gratis workshop ***

Dan kun je iedere dinsdag meedoen aan onze gratis salsa beginnersworkshop. Deze wordt gegeven van 20:30 – 21:00 uur tijdens Stairway to Salsa. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en meedoen!

Wanneer: Momenteel worden er geen proeflessen gegeven
Tijd: 20:30 – 21:00 uur
Locatie: Stairway to Heaven, Mariaplaats 11-12 Utrecht
Kosten: Geen