Nieuwe salsacursus beginners 1

Heb je nog geen ervaring en wil je ook leren salsa dansen? Doe dan mee met onze salsacursus voor beginners! Onze lessen zijn leuk, gezellig en omdat we focussen op kwaliteit, leer je ook nog eens goed dansen.

In september gaat er weer een nieuwe beginnerscursus van start. De cursus bestaat uit 7 lessen, deze worden gegeven in De Berenkuil. Doe je mee? Aanmelden kan vanaf begin september via het inschrijfformulier.

Onze salsalessen worden rustig opgebouwd en we nemen de tijd om de basistechnieken helder uit te leggen. Zo leer je de technieken ook echt begrijpen. Je kunt het daardoor niet alleen goed uitvoeren, maar je snapt ook waarom het soms niet lukt zodat je weet wat je kunt doen om jezelf en elkaar te verbeteren.

Tijdens de lessen dansen we in paren. Je kunt je opgeven zonder partner, wij zorgen ervoor dat het aantal dames en heren in de lessen gelijk is. Zoals bij de meeste dansen, zijn de heren echter schaars. Daarom is het aantal plaatsen voor dames zonder partner beperkt. Heb je wel een danspartner? Geef dit dan aan bij je aanmelding. Zo is er voor iedere dame altijd een heer aanwezig.