Nieuwe salsacursus beginners 1

Heb je nog geen ervaring en wil je ook leren salsa dansen bij een dansschool waar het niet alleen heel erg gezellig is, maar waar er ook aandacht is voor techniek zodat je ook nog eens goed leert dansen? Kies dan voor de beginnerscursus van Salsa Project Utrecht.

Er staat op dit moment nog geen nieuwe beginnerscursus gepland. Zodra hierover meer bekend is zullen we dat hier vermelden.

De beginnerslessen van Salsa Project Utrecht onderscheiden zich doordat er veel tijd wordt geïnvesteerd in het helder en gedetailleerd uitleggen van de basistechnieken. Dit gebeurt met de nodige humor, in een cursus van 7 weken.

De lessen worden rustig opgebouwd en zitten zodanig in elkaar dat je alle technieken die je meekrijgt, ook echt leert begrijpen. Hierdoor kun je ze niet alleen goed uitvoeren, maar snap je ook waarom het soms niet lukt en weet je wat je kunt doen om jezelf en elkaar te verbeteren.

De technieken die je in de ene les leert, gebruiken we in de volgende lessen om figuren mee te maken. We adviseren dan ook om ervoor te zorgen dat je vooral bij de beginnerscursussen geen lessen hoeft te missen, want daardoor leer je het snelst en beleef het meeste plezier op de dansvloer!

Tijdens de lessen dansen we in paren. Om goed te leren leiden en volgen wisselen we tijdens de les voortdurend van partner, zodat je met zoveel mogelijk mensen kunt dansen. Je kunt je opgeven zonder partner, wij zorgen ervoor dat het aantal dames en heren in de lessen gelijk is. Zoals bij de meeste dansen, zijn de heren echter schaars. Daarom is het aantal plaatsen voor dames zonder partner beperkt. Heb je wel een danspartner? Geef dit dan aan bij je aanmelding. Zo is er voor iedere dame altijd een heer aanwezig.

Wil je eerst een gratis salsa proefles van Salsa Project Utrecht volgen?

Dan kun je iedere dinsdag meedoen aan onze gratis salsa beginnersworkshop. Deze wordt gegeven van 20:30 – 21:00 uur tijdens Stairway to Salsa. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en meedoen!

Wanneer: iedere dinsdag
Tijd: 20:30 – 21:00 uur
Locatie: Stairway to Heaven, Mariaplaats 11-12 Utrecht
Kosten: Geen